01 september 2017

Fotograaf gezocht!

De Zandraad is naarstig op zoek naar iemand die bij de jubileumviering op 22 oktober zorg wil dragen voor verslaglegging in beeld.

De redacties van de Zandloper, deze website en de beheerder van onze Facebook- en Twitterpagina doen hun uiterste best om u op de hoogte te houden van wat er zoal gaande is in en om onze kerk en geloofsgemeenschap. De berichten worden doorgaans opgeluisterd met een leuke foto of een video.

Op zondag 22 oktober wordt het 200-jarig bestaan van onze kerk groots gevierd met een bijzondere viering en aansluitend een feestelijke middag met diverse activiteiten. Het is zeer wenselijk dat er een mooi beeldverslag komt van die heuglijke dag. Maar ook de dagelijkse dingen in onze kerk verdienen het om te worden vastgelegd op de gevoelige plaat.

Helaas is onze huidge fotograaf, Henk Stokker, onlangs met zijn werkzaamheden gestopt. De Zandraad is daarom naarstig op zoek naar een fotograaf.
Kent u of bent u iemand die er plezier in heeft om bijzondere gelegenheden maar ook de dagelijkse gang van zaken zo mooi mogelijk in beeld te brengen? Meldt u zich dan bij ons secretariaat: secretariaatsfx@gmail.com  of 033 - 472 1705. Of spreek na de viering één van de leden van de Zandraad even aan.

Geloofsgemeenschap St. Franciscus Xaverius - 't Zand 31, 3811 GB Amersfoort.
Bereikbaar iedere werkdag van 9.00-12.00 u. tel 033 4721705, of 
email.
Voor dringende pastorale zorg kunt u bellen naar: 06-57541222.