11 oktober 2017

Zangers m/v gezocht voor projectkoor Lessons & Carols

Na 14 jaar te gast te zijn geweest in de Emmakerk te Soest wordt het Christmas Carols project o.l.v. onze nieuwe dirigent Frank Kooiman nu verplaatst naar de St. Franciscus Xaveriuskerk in Amersfoort. Ieder die mee wil zingen in een sfeervol en prachtig kerstprogramma is van harte uitgenodigd om mee te doen. Het is een mooie manier om met dit concert muzikaal en saamhorig de kerst in te luiden. Naast de traditionele Carols worden ook moderne Christmas Carols ingestudeerd van onder andere Darke, Rutter, Warlock en Willcocks. De Carols worden afgewisseld met inspirerende teksten.

Projectzangers zijn welkom op 5 repetities op de woensdagavond vanaf 15 november tot half december om deze prachtige Christmas Carols in te studeren. De generale repetitie is op woensdagavond 13 december. Naast de artistiek leider Frank Kooiman staat een enthousiast combo klaar om de zangers te begeleiden. De soliste van dit project is de sopraan Aleid Pluvier uit Amersfoort.

Het concert is op zondagavond 17 december 2017. Dan zullen de Lessons and Carols klinken vanaf 19.30 uur in de avond. Om 19.00 uur is de kerk geopend.
Entree aan de zaal is € 5,- voor volwassenen.

Aanmelding project: Projectzangers kunnen zich vanaf nu via de mail secretariaatscc@gmail.com aanmelden onder vermelding van hun stemgroep, naam en adres. De inschrijvingskosten bedragen € 20,- te voldoen op de eerste repetitie. Op deze eerste repetitie op woensdagavond 15 november wordt de muziek uitgedeeld vanaf 19.45 uur. De repetities vinden plaats in principe van 20.00 uur tot 22.00 uur. Via de website van het Spiritueel Cultureel Centrum Amersfoort zijn (zeer binnenkort) van alle stukken oefenpartijen beschikbaar om de stukken te kunnen voorbereiden.

Parkeren is mogelijk bij het stadhuis en 24/7 bij het St. Jorisplein. Daar vandaan is het maar een klein stukje lopen naar ’t Zand 29, de Sint Franciscus Xaveriuskerk (SFX). De locatie Sint Franciscus Xaveriuskerk is een sfeervolle locatie met een uitstekende akoestiek die met grote regelmaat voor concerten wordt gebruikt. Omdat deze kerk meer ruimte heeft, wordt het aantal deelnemers voorlopig nog niet beperkt.

Informatie secretariaatscc@gmail.com

Geloofsgemeenschap St. Franciscus Xaverius - 't Zand 31, 3811 GB Amersfoort.
Bereikbaar iedere werkdag van 9.00-12.00 u. tel 033 4721705, of 
email.
Voor dringende pastorale zorg kunt u bellen naar: 06-57541222.