Pinkstergroet Koorgroep2020

Virtual Choir 1.0 Koorgroep SFX

Parochianen van de Sint Franciscus Xaverius,

We blijven het zeggen, het is een vreemde tijd die we nog nooit eerder hebben meegemaakt.
Ook voor de koorleden van de Cantorij en de Koorgroep van de SFX die al in weken niet samen hebben gerepeteerd laat staan voor jullie in een viering hebben gezongen. Voor alle koorleden is het zingen een passie die door deze crisis wordt gedwarsboomd. En we weten niet hoe lang dit nog gaat duren.

Omdat we vanuit de Koorgroep met Pinksteren iets extra willen toevoegen aan deze feestdagen en we niet de mogelijkheid hebben om samen een feestelijke viering te maken en te beleven hebben we een Pinksterlied uitgewerkt in een Virtual Choir. Elke koorlid heeft thuis zijn partij ingezongen en ingestuurd, ieder met zijn eigen talenten. Alles is samengevoegd in deze video die we jullie toesturen als Pinkstergroet. We hopen dat we met deze Pinkstergroet ook een beetje van de Heilig Geest overbrengen naar jullie thuis en we ons toch met elkaar verbonden voelen. We hopen dat we elkaar weer snel mogen ontmoeten.

Namens de Koorgroep deze hartelijke Pinkstergroet,

Frank Kooiman

P.s. U kunt de video  beeldvullend  krijgen  door op de video te  gaan staan en te klikken op het vierkante icoontje naast het luidsprekertje.

Reacties: 1-1
Door Webmastersfx @ 2020-05-31 17:24:23
Pinkstergroet
Wat een origineel idee om op deze manier een Pinkstergroet te brengen aan de geloofsgemeenschap van de Franciscus Xaverius, en wat een werk om dit samen tot stand te brengen!
Hartelijk dank en dat het Pinkstervuur ons allen mag blijven verwarmen in deze ingewikkelde tijden.
Gelukkig konden we dit lied ook horen in de one-line viering van vandaag, dan wel in een kleine bezetting, maar toch....

em.pastor Bart Verreijt
Reacties: 1-1
De reageermogelijkheid is momenteel gesloten.
Geloofsgemeenschap St. Franciscus Xaverius - 't Zand 31, 3811 GB Amersfoort.
Bereikbaar iedere werkdag van 9.00-12.00 u. tel 033 4721705, of 
email.
Voor dringende pastorale zorg kunt u bellen naar: 06-57541222.